Tule viihtymään Kaunissaareen!

Arkiviikolla ajettavilla illanviettoristeilyillä on Kotkassa erinomaisen pitkä ja monivaiheinen historia. Kaunissaareen suuntaavat  risteilyt ovatkin yksi monien ulkopaikkakuntalaistenkin tuntema kesätraditio Kotkassa. Alkujaan Keijo Partasen käynnistämä kesäinen ilonpito on vuosikymmenten aikana saanut hoivaajakseen eri liikennöitsijöitä ja erilaisia ”tuurimoottoreita”. Perinne kiteytyy kuitenkin iloiseen merimatkaan ja hulvattomaan illanviettoon legendaarisella ravintola Kaunissaaren Majalla.

Keskiviikkoinen kesäperinne Kaunissaareen jatkuu taas! Iloisista viihderisteilyistä päästään nauttimaan yhteensä neljänä keskiviikkona. Risteilyjen aikataulu on aiemmasta tuttu, mutta uutta on merimatkan sisältö. Jokaiselle keskiviikolle on luvassa musiikillinen teema. Laivaan mukaan hypännyt artisti viihdyttää risteilyvieraita merimatkalla ja Majalla soi tänä kesänä jo musiikki kun astut saarelle!

M/S Vikla III aluksen mukana merimatka on railakkaan hyväntuulinen ja totuttuun tapaan Kaunissaaressa illan isännöi ravintola Kaunissaaren Maja. Aikataulu keskiviikkoristeilyissä on aina ollut sangen ystävällinen heille, jotka suuntaavat seuraavana aamuna taas työhön. Takaisin Sapokassa ollaan vähän puolen yön jälkeen.

Risteilyn kestää reilun tunnin/ suunta. Illanvietto jatkuu hyvän ruuan ja tanssin merkeissä Kaunissaaren Majalla. Toki voit nauttia ja asitia raikasta meri-ilmaa sekä vanhan, ainutlaatuisen kalastajakylän henkeä omatoimisesti.

Laivalla voit nauttia virvokkeita (A-oikeudet) sekä nauttia kahvion herkuista. Kaunissaaressa ravintolan runsas menu tarjoaa reiluja kotimaisia makuja ja aitoja saariston elämyksiä.

Keskiviikkoisin 3.7. / 10.7. /17.7 / 31.7.2019

Lähtö klo 19.00 Kotka, Sapokka, Kaunissaaresta lähtö klo 23, paluu sapokkaan ~ klo 24.00

Risteilyn hinta 25,- (alaikäraja risteilylle 18 v)

Osta lippusi tästä!

Huom. Varaathan pöydän etukäteen!  Ravintola Kaunissaaren Maja, puh. 010 832 3510, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.