MeriSet - Itäisen Suomenlahden Risteilyt

Meriset-risteilyt ja Illuusio Oy:n elämyspalvelut tarjoavat TYHYä eli työhyvinvointia ylläpitävää toimintaa sekä ryhmätyökoulutusta. Yhden päivän koulutukset toteutetaan merellä ja saaristossa. Saatte uuden näkökulman mielen ja kehon yhteistoimintaan. 

Tiimi toimimaan 

Tarjoamme ryhmällenne virkistävän päivän, joka peilautuu myös arkiseen työympäristöön. Ryhmän toimivuus, tiimihenkinen työilmapiiri, jokaisen roolit työssä ja jokaisen voimavarat yrityksen vahvuutena. Tiimi toimimaan antaa henkilökunnalle myönteistä palautetta, vahvistaa yrityksen henkilökuntaa ja itse yritystä.

Ohjelma

 • Kokoontuminen rantaan
 • Aamupala aluksella
 • Päiväohjelmana teambuilding
  • luentoa ja keskustelua
  • ryhmän muodostuminen
  • roolit ryhmässä
  • millainen olen ryhmän jäsenenä
  • toiminnallisia harjoituksia, jossa jokainen pääsee tarkastelemaan itseään

Ruokailujen yhteydessä keskustelua terveellisestä ruokailusta ja ruokailun suhteesta liikuntaan.

Tiimi- ja terveysasian rinnalla nautitaan hienoista merimaisemista, pidetään hauskaa ja venytetään merimatkaa vaikka iltaan asti.

Tarjolla on luonnon saarikohteita sekä saariston tunnelmallisia sisätiloja.

103 € / henkilö

Hinta sisältää viiden tunnin risteilyn, Teambuilding 

– ohjaajan & ohjelma, reittiselostuksen, ruokailun, aamu- ja päiväkahvit.

Lähtö- ja paluupaikka Kotka, Sapokka tai Hamina, Tervasaari

Minimiryhmäkoko 25 hlö

Saariston Tiimihenki tai Jaksaa Tyhyttää

Molemmat versiot haastavat osallistujat hyvässä hengessä ylittämään itseään vanhaan merimieshenkeen. Nämä ohjelmapalvelut ovat työhyvinvointia lisääviä ryhmäyltäviä aktiviteetteja.

Saariston Tiimihenki painottaa enemmän tunnistamaan omaa käytöstään ja roolia ryhmässä. Työskentelyyn voidaan sisällyttää mieltä ja kehoa haastavia tehtäviä ja annetaan ajattelemisen aihetta töihin ja vapaa-aikaan. Tiimihengen parissa oivaltaa jotain toisesta ihmisestä ja ihmisen ymmärtämisestä. 

Jaksaa Tyhyttää tarjoaa tehtäviä, joissa osallistujat pareittain tai ryhmissä ratkaisevat tehtäviä hyvässä yhteishengessä. Tehtävät ovat yksinkertaisia, yhteistoimintaa ja reipasta mieltä edellyttäviä tehtäviä, joissa fyysinen suoritus on sivuseikka ja yhteinen viihtyminen on pääasia. Yhteistoimintaan voidaan sisällyttää toivomusten mukaan myös kilpailu, jossa tosin palkitaan parhaita soveltajia, oivaltavimpia auttajia jne. Palkinnot eivät sisälly hintaan. 

Ohjelmapalvelujen kesto on noin 1,5 tuntia, joka voi jakautua useampaan osaan aluksella ja saaristokohteissa. Molempien ohjelmien sisällöt ja tavoitteet sovitaan erikseen asiakkaan kanssa ja tilaisuudet viimeistellään yksilöllisesti asiakkaille. 

113 € / henkilö

Hinta sisältää viiden tunnin risteilyn, ohjelman, reittiselostuksen, ruokailun, aamu- ja päiväkahvit.

Lähtö- ja paluupaikka Kotka, Sapokka tai Hamina, Tervasaari

Minimiryhmäkoko 25 hlö