MeriSet - Itäisen Suomenlahden Risteilyt

Älä jää rannalle, vaan lähde pienelle meripyrähdykselle!

Edessäsi liplattava meri ja merituulten tuoksu on itse koettava.

Sopii myös maakravuille - löydä uinuva merimiehesi!

Kotka sijaitsee vain reilun tunnin automatkan päästä Helsingin seudulta. Tuo yrityksen henkilökunta tai asiakkaat kokemaan jotakin mitä et muualla päin Suomea kohtaa. Anna meidän hoitaa tärkeä tilaisuutenne.

Paikkakuntalaisena voi järjestää ikimuistoiset merelliset juhlat ystävillesi ja sukulaisille. Merkkipäivät, sukujuhlat tai ystäväristeily, nämä kesäjuhlat jäävät muistoihin.

Kotkassa järjestetään Suomen suurin merifestivaali, Kotkan meripäivät 23.–26.7.2015. Kesäkaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa, kuten uljas Merikeskus Vellamo, Maretarium ja Langinkosken Keisarinmaja ja tietysti upeat Kotkan puistot. Näiden kaikkien kohteiden ja tapahtumien läheisyydessä on laiturit, joista pääsee helposti pienelle meriristeilylle.

Meren laineilla Kotkassa

Mereltä näet ja koet Kotkan kauneimmillaan. Aitoja merellisiä elämyksiä ja tunnelmaa hyvässä seurassa. Risteily joka saa arjenkin tuntumaan juhlalta.
Aluksen päällikkö kertoo historiaa, tarinoita ja nykypäivää näkyvistä maisemista. Risteilyn kesto yhdestä kahteen tuntiin.

Historiallinen Kotka mereltä

Tutustutaan Kotkaan mereltä käsin risteillen historiallisella Ruotsinsalmen meritaistelualueella, jonka jälkeen rantautuminen Kukouriin, joka on Kotkan edustan vanha linnoitussaari vuodelta 1794. Aluksen päällikkö kertoo historiaa, tarinoita ja nykypäivää näkyvistä maisemista. Risteilyn kesto kaksi tuntia.

Haminan satamakierros

Tutustutaan Haminan edustan merialueeseen sekä HaminaKotka sataman monipuoliseen toimintaa. Aluksen päällikkö kertoo historiaa, tarinoita ja nykypäivää näkyvistä maisemista. Risteilyn kesto yksi tunti.

Meren laineilla Haminassa

Tutustutaan Haminan edustan merialueeseen sekä sataman monipuoliseen toimintaan. Risteilemme luonnonkaunista, suojaisaa saaristoreittiä pitkin Sisä- ja Ulkonuokkojen väliseen salmeen. Aluksen päällikkö kertoo historiaa, tarinoita ja nykypäivää näkyvistä maisemista. Risteilyn kesto kaksi tuntia.

Karhulan Jokipuisto

Tällä risteilyllä nautitaan sekä merimaisemista että Kymijoen virtaavasta kauneudesta. Pysähdymme kauniissa Jokipuistossa.
Risteilyllä kuullaan reitin varrella olevista kohteista ja tarinoita menneisyydestä.Tarinaa joen historiasta on ollut kirjoittamassa elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Pekka Mandart.
Risteilyn kesto noin kolme tuntia.